Csoportunk

Intézményünkbe jelenleg 26 kisgyermek jár Zalaszántó, Vindornyalak, Vindornyaszőlős, Hévíz, Karmacs és Bazsi településekről. Óvodánk vegyes korcsoportú. Rugalmas napirendünk szerint a gyermekek a nap elején együtt játszhatnak, ismerkedhetnek egymással, kicserélhetik otthoni élményeiket.
Óvodánk épületének kialakítása lehetővé teszi, hogy a kicsikkel és a nagyokkal a délelőtti órákban külön helyiségben, de egymás munkájára rátekintő módon foglalkozhasson szakképzett óvodapedagógus.
 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent justo lorem, vehicula eu mi et, gravida condimentum ipsum. Mauris tincidunt elit eget interdum tristique. Quisque consectetur, metus ac maximus dignissim, ipsum felis porta metus, accumsan efficitur metus dolor at orci.Tovább
Udvarunk tágas, füvesített, árnyas és napsütötte egyben. Terebélyes lombkoronájú fák biztosítanak árnyékot a nagy melegben. A növények kiváló alkalmat adnak az évszakok változásainak nyomon követeséhez, megfigyeléséhez. Rendelkezünk veteményes- és virágoskerttel, ezek a lehetőségek is gazdagítják a gyermekeink tevékenységét. A mozgásfejlesztő fajátékok az udvarra csábítják az apróságokat. Az udvar különösen ideális a Tevékenységközpontú Pedagógia Programunk feladatainak megvalósítására.
Intézményünk létesítményeit, játszóhelyeit, felszereléseit tudatosan megterveztük, hogy a
gyermekek biztonságát, egészségük megőrzését szolgálja.

Kapcsolat

Zalaszántói Kópékuckó Óvoda
8353 Zalaszántó, Zrínyi u. 14.

Óvodavezető: Fekete Zoltánné

Telefon:
+36 30/628-8871

E-mail:
kopekuckoovoda@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfőtől Péntekig: 
6.30-17.00

OM azonosító:
202426

Szülői Közösség:
Kópékuckó Szülői Közösség Civil Társaság

Adószám: 15558798-1-20

Intézményi védőnő: Tatár Melinda

Intézményi orvos: Dr. Ódry Péter

Zala Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Keszthelyi Tagintézménye:
Keszthely, Lovassy u. 8. 
tel: 83/777-810
https://zalaszakszolgalat.hu/tagintezmeny_keszthely.php

Gyermekvédelmi Szolgálat:
Családsegítő és Gyermekvédelmi Szolgálat Zalaszántó, Fő u. 3. 
tel: 83/370-124
Szüretelünk